KASHMIR SWEETS & TANDOORI

KASHMIR SWEETS & TANDOORI Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 364 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kashmir Sweets & Tandoori. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 0:05 2 and a half hour delivery time.
18 jun 2022 om 9:50 Eerste keer hier besteld. Was super lekker Bami/Nasi En de Bara’s waren ook super! Zure Komkommer mix met uien was minder, Want je proefde komkommer bijna niet is te bitter. En de vegatarische loempia ook minder. Maar voor de rest complimenten.
12 jun 2022 om 10:36 Eten werd goed op smaak en op tijd bezorgd
6 jun 2022 om 22:52 Ik had Saotosoep. Er zat bijna geen kip in en geen pittige saus. Sauto zonder kip en pittige saus stelt weinig voor. Verder heb ik langer dan 1,5 uur moeten wachten. Toen ik belde kreeg ik arrogante antwoorden.
6 jun 2022 om 22:49 Jammer, het eten was lekker maar door de service de ervaring volledig verpest. Bezorgtijd kan uitlopen zelfs na 75 min is er enig begrip.. maar de manier waarop ik ben behandeld heeft zij het verpest. Als je niet onder druk kan werken, andere branche
4 jun 2022 om 19:02 Erg lekker, bezorgtijd zoals aangegeven
30 mei 2022 om 20:51 Eten was warm goed verpakt. Helaas was eten niet naar mijn smaak. Ik had lamsvlees besteld, dahl aardappelen met rijst. Wel was het heel warm verpakt.
29 mei 2022 om 21:50 Altijd lekker!
29 mei 2022 om 12:45 biryani was niet zo top. Vlees was niet goed gekookt
4 mei 2022 om 18:05 Roti niet voor herhaling vatbaar indische currys wel lekker
2 mei 2022 om 22:30 Kwam helaas half uur later en de rijst zat er niet bij
1 mei 2022 om 19:52 Vers en lekker!! Dank!